El passat dilluns 23 d'octubre la Fundación Goteo, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa, va llançar una nova convocatoria de matchfunding, que aquesta vegada es dirigeix a la ciutat de Barcelona i als seus barris.

Conjuntament impulsará projectes socials i iniciatives vinculades als àmbits del desenvolupament econòmic de proximitat, dins de la fórmula del matchfunding. El programa, per tant, compta amb una bossa de fins a 96.000€ aportada per la Fundació Goteo per a complementar les aportacions monetàries individuals, que realitzi la ciutadania als projectes durant les seves campanyes de crowdfunding. Aquesta aportació multiplicadora és el matchfunding i funciona amb la següent formula: per cada € que la ciutadania doni als projectes, la Fundació Goteo sumarà un € més i en temps real.

L’objectiu de Conjuntament és afavorir la posada en marxa i/o l'impuls de fins a 24 projectes de les següents modalidats:

1. Emprendedoria social de proximitat:
Adreçat a projectes emprenedors amb vessant social, que fomentin la creació d’activitat socio-econòmica en els territoris on actuen, per a resoldre les necessitats de la població a través de la innovació i la intel·ligència col·lectiva.

2. Economies comunitàries i col·laboratives procomú:
Adreçat a cooperatives de consum agroecològic, xarxes d’intercanvi i bancs del temps, projectes de moneda social, horts comunitaris, experiències d’habitatge cooperatiu, projectes de provisió comunitària de cures, grups de criança compartida, i molt més.


Per a presentar la teva proposta has d'omplir el formulari de projecte habilitat a la pàgina web de la convocatoria i recorda que és imprescindible enviar-ho a revisió. El termini de recepció de les propostes es tanca a les 15h del dia 4 de desembre 2017, i els noms dels projectes seleccionats es coneixeran abans del dia 24 de gener 2018.

Els seleccionats rebran un assesorament personalitzat, per part de l'equip Goteo, abans i durant les seves campanyes; a més participaran en un taller enfocat en treballar els seus plans de comunicació, que tindrà lloc el 8 de febrer 2018.

Vols saber-ne més? Entra aquí i descobreix què podem fer Conjuntament :)