La Maranya més sostenible

Carrer els Dolors, 42-44, Benicasim, España
Finanziato il 23 / 05 / 2019
Missione compiuta!
Ottenuto
€ 3.331
Minimo
€ 1.650
Ottimo
€ 4.560
45 Co-finanziatori
Collaborando € 10
Moltes gràcies!

T'enduus una samarreta superxula d'una de les entitats del local i pots vindre a carregar el mòbil amb la nostra energia neta sempre que vulgues!

La samarreta la podràs arreplegar al nostre local, si arribem a aconseguir el projecte, us direm els horaris per a quadrar el que millor us vinga!

> 01 Co-finanziatori
Collaborando € 20
Una ajuda molt important!

El teu nom estarà en el nou mur de la Maranya amb totes les persones que col·laboreu en el projecte! I una samarreta serà teua, la podràs arreplegar al local i fer-te una foto en el super mur d'agraïments.

> 13 Co-finanziatori
Collaborando € 60
Eres un sol!

Amb la teua ajuda el local estarà més calentet, així que et regalarem un coll de llana fet a mà "Made in Maranya", nosaltres ja no ho necessitarem, podràs a passar a per ell al local en l'horari que us direm més endavant!!
I per suposat que el teu nom va al mur dels agraïments!

> 09 Co-finanziatori
Collaborando € 80
Gràcies per confiar en nosaltres!

Gràcies per la teua confiança, arriba la recompensa acumulativa: t'enduràs una samarreta, el teu nom estarà al nostre mur i tindràs un coll de llana fet a mà! Tot t'estarà espererant al local!

> 07 Co-finanziatori
Collaborando € 100
T'estimem

La Maranya serem productors d'energia neta, i t'enduràs un publireportatge sobre la teua col·laboració. Parlarem amb tu per a fer-lo de la manera més fàcil. El teu nom anirà al mur i podràs gaudir d'un bo de 3 hores de solet al terrat de Maranya al costat de la nova instal·lació de plaques solars.

> 07 Co-finanziatori
Collaborando € 150
Ohhhhh!!

Moltíssimes gràcies, amb la teua ajuda tenim més fàcil aconseguir l'objectiu, així que el teu nom al mur i et regalem un pegat de la Maranya, perquè pugues personalitzar la teua peça de roba preferida, podràs passar a per ell els dies que et direm més endavant. A banda t'has guanyat un publireportatge sencer per a tu.

> 00 Co-finanziatori
Collaborando € 200
Mil gràcies!

Estem encantades amb tu! Arriba la recompensa formativa, t'has guanyat un dels cursos de formació que s'organitzen des del centre per a tu o per a la persona que tu tries. El teu nom anirà al mur i tindràs un dels "Claus de plata" edició limitada maranyera, per arreplegar-les hauràs de passar pel local els dies de recollida de recompenses.

> 03 Co-finanziatori
Collaborando € 300
Mecenes nivell sensei!!!

Acabes d'apadrinar una de les plaques solars del local que portarà el teu nom, i passaràs a formar part del nostre mur d'agraïments. Gràcies per l'ajuda, tenim ganes de conéixer-te així que t'invitem a un sopar al local amb les persones activistes del projecte i et dedicarem un publireportatge en xarxes.

> 00 Co-finanziatori
Collaborando € 500
Et posem un monument!

I el teu nom estarà en el quadre de l'inversor i en el nostre mur. Et farem un publireportatge en xarxes perquè la teua col·laboració siga coneguda per tothom i t'has guanyat el "Clau d'or" edició limitada que t'espera en el local per a que l'arreplegues.

> 00 Co-finanziatori

JA HO TENIM TOT PREPARAT!! Demà us esperem!

03 | 07 | 2019
JA HO TENIM TOT PREPARAT!! Demà us esperem!

Hola a totes!!

Us recordem que demà dijous 4 de juliol des de les 20h celebrarem juntes en el Centre de Cultura i Joventut la Maranya de Benicàssim l'èxit de la campanya #MaranyaSostenible.

A les 20h es farà una visita guiada pel local i a les 20:30h l'acte d'entrega de les recompenses.

Després hem preparat alguna cosa de picapica al pati!!

ens veiem demà!!

ho tenim tot preparat, us esperem!


¡¡Hola a todas!!

Os recordamos que mañana jueves 4 de julio desde las 20h celebraremos juntas en el Centro de Cultura y Juventud la Maranya de Benicàssim el éxito de la campaña #MaranyaSostenible.

A las 20h se hará una visita guiada por el local y a las 20:30h el acto de entrega de las recompensas.

Después hemos preparado algo de picapica en el patio!

¡lo tenemos todo preparado, os esperamos!

Commenti

Inizia sessione per lasciare un commento