"Let's debate!" L'art del debat en anglès per a estudiants de secundària

Collaborando € 10
Manual (ebook)

Seràs el primer en tenir el manual de debat en anglès! T'enviem el llibre electrònic del manual tan bon punt estigui redactat i abans del seu llançament oficial a la pàgina web.

> 05 Co-finanziatori
Collaborando € 25
Manual en format paper

T'agrada tocar i olorar el paper quan llegeixes? Aquesta és la teva oportunitat! T'enviem el manual imprès i enquadernat directament a casa teva.

> 02 Co-finanziatori
Collaborando € 50
Descompte del 50% en taller de debat en anglès a un centre cívic + ebook

Et costa escoltar un debat sense dir-hi la teva? Et donem un descompte del 50% en un taller de debat on tu seràs el protagonista. Realitzarem un curs en un centre cívic de Gràcia-Sagrada Família a Barcelona al primer trimestre del 2018 (cost estimat: 65€). A més, t'enviarem l'ebook del manual amb molts consells perquè et puguis preparar millor que els altres.

> 03 Co-finanziatori
Collaborando € 70
Escull un tema que els joves debatin!

Tens molta curiositat per saber l'opinió dels estudiants sobre un tema en concret? Amb aquesta aportació guanyes el dret a escollir un tema d'un debat de la prova pilot. T'ajudarem en la formulació i t'informarem sobre els millors arguments que han ideat els alumnes.

> 00 Co-finanziatori
Collaborando € 100
Advocat del diable

Vols aprendre a negociar en una reunió o en una entrevista de feina? Si alguna cosa hem après nosaltres fent debat és a anticipar el què vol o dirà el teu interlocutor. Fem d'advocat del diable durant 1 hora perquè et puguis preparar òptimament, en anglès o en l'idioma que vulguis. Abans d'aquesta sessió ens explicaràs la teva necessitat concreta.

> 04 Co-finanziatori
Collaborando € 200
Think out of the box!

Tens la impressió d'estar estancat en una normalitat poc dinàmica? Ens tens a disposició durant 4 hores o per ensenyar-te a pensar l'impensable o perquè nosaltres exprimim els nostres cervells per tu. Abans et consultarem per saber quina és la necessitat concreta d'innovació i com la fem encaixar al mètode de debat.

> 01 Co-finanziatori

LET’S DEBATE! Tria la teva recompensa

18 | 09 | 2017
LET’S DEBATE! Tria la teva recompensa

El projecte “Let’s debate!” ja ha arribat al 50% del finançament mínim per dur-se a terme. Si aconsegueix el suport restant, els impulsors faran classes de debat en anglès a l’Institut Barri Besòs, on comparteixen aula estudiants de molt diverses nacionalitats amb diferents nivells d’anglès. Aquest fet comportarà un repte pel projecte i és precisament per això que és tant necessari experimentar in situ la metodologia més adequada per ensenyar debat en anglès als alumnes. Al final de la prova pilot, els responsables del projecte es comprometen a compartir la metodologia i els coneixements en un manual que estarà disponible online, pensat tant per als alumnes com per als professors, que podran aplicar directament les tècniques del manual a classe, entrenant així als seus alumnes en el pensament crític, l’oratòria i l’anglès.

El manual és una de les recompenses que s’ofereix en primícia als cofinançadors del projecte, però n’hi ha d’altres d’igualment interessants, segons la quantitat finançada. Es podrà fer d’sponsor d’un tema de debat per als alumnes, és a dir, triar una qüestió que els alumnes debatran a classe exposant-ne arguments a favor i en contra; obtenir un descompte per un curs d’introducció al debat; també es pot optar per la recompensa que inclou un assessorament personalitzat en temes de presentacions orals, entrevistes de feina o argumentació, així com un servei especialitzat d’innovació (tant per a empreses com per a persones individuals) que es basa en el pensament out of the box. Tria la recompensa que més t’agradi i col·labora amb els alumnes de l’Institut Barri Besòs!

Commenti

Inicia sesión para dejar un comentario