Barcelona, Espanya
1ª giro Restano 27 giorni
Ottenuto
€ 328
Minimo
€ 7.788
Ottimo
€ 15.155
10 Co-finanziatori
Matchfunding Agents
match invests
Fabra i Coats
Invested: € 0 of € 2.000
Collaborando € 10
Aportació entusiasta

Agraïment. Sortirà el teu nom en un llistat destacat a la pàgina web.

Cofinançar aquest import et costarà finalment 2 € . Implicant-te i comprometent-te amb projectes a Goteo desgraves entre un 35% i un 80% de l'import de la teva donació. (Desgravació del 35% a partir de 151 € - 80% persona física fins als 150 €) https://ca.goteo.org/calculadora-fiscal

 • Aquesta recompensa no inclou l'àpat a Taús.

> 02 Co-finanziatori
Collaborando € 26
Cultural Taús' Smells
 1. Vols connectar creativament amb la natura d'una manera sincera i amb el sentit de l'olfacte? El taller et proporcionarà eines a través de la teva natura biològica i amb l'espai cultural que envolta Taús; hi passejarem mentre l’ensumem. Cultural Taús' Smells és un entrenament per a reparar l’olfacció, per qui ha perdut o encara no ha recuperat l’olfacte després d’una malaltia, per a conferenciants o persones que treballen amb la veu, per a qui creu que les pràctiques culturals li milloren el seu estat de benestar emocional i físic, o per a qui vol veure el món des d’una altra perspectiva, tothom és benvingut.

(Activitat a realitzar-se el dissabte 14 de maig pel matí; ens trobarem a Cal Rossa a les 11:00 h.)

 1. Una pràctica bossa de roba (totebag).
 • Aquesta recompensa no inclou l'àpat a Taús.

L'hora pot variar segons la quantitat de cofinançadors per gestionar els grups reduïts i d'aquesta manera gaudir més de l'activitat, però sobretot per les mesures de seguretat sanitària COVID-19.

Cofinançar aquest import et costarà finalment 5'20 €. Implicant-te i comprometent-te amb projectes a Goteo desgraves entre un 35% i un 80% de l'import de la teva donació (Desgravació del 35% a partir de 151 € - 80% persona física fins als 150 €) https://ca.goteo.org/calculadora-fiscal

> 03 Co-finanziatori
Collaborando € 50
Smellsmap Sant Andreu

Aquesta compensació tindrà lloc el dissabte 28 de maig del 2022 amb motiu de la jornada de presentació a la Fabra i Coats, Fàbrica de Creació de Barcelona del SOLC Festival · Bioart Society.

 1. El taller et proporcionarà eines a través de la teva natura biològica; passejarem pel barri de Sant Andreu mentre l'ensumem; Smellsmap Sant Andreu és un entrenament per a reparar l’olfacció, per qui ha perdut o encara no ha recuperat l’olfacte després d’una malaltia, per a conferenciants o persones que treballen amb la veu, per a qui creu que les pràctiques culturals li milloren el seu estat de benestar emocional i físic, o per a qui vol veure el món des d’una altra perspectiva, tothom és benvingut.

 2. Un Llibre: Al sol que bat la penya (2017), Col·lecció Poesia Hedra, 1a edició, amb la col·laboració d’Editorial Andorra. Una publicació de haikus, una enumeració d’instants sublims que travessa la primavera i l’estiu, un recull de seccions distintes d’una sèrie circular unitària. S’hi apleguen peces ordenades en funció de la successió temporal, observacions circumscrites a l’àmbit geogràfic del sector septentrional de la vall de la Valira del Nord.

 3. Una pràctica bossa de roba (totebag).

Es concretaran les hores i punts d'acollida doncs poden variar segons la quantitat de cofinançadors, s'han de gestionar els grups reduïts i d'aquesta manera gaudir més de l'activitat, però sobretot per les mesures de seguretat sanitària COVID-19.

 • Aquesta recompensa no inclouen àpats.

Cofinançar aquest import et costarà finalment 10 €. Implicant-te i comprometent-te amb projectes a Goteo desgraves entre un 35% i un 80% de l'import de la teva donació.(Desgravació del 35% a partir de 151 € - 80% persona física fins als 150 €) https://ca.goteo.org/calculadora-fiscal

> 03 Co-finanziatori
Collaborando € 60
L'accessibilitat universal del SOLC Festival · Bioart Society

Jornada matinal de treball. Lloc: Fabra i Coats Centre de Creació Contemporània, Barcelona. Dia a concretar: principis de juny 2022.

Tothom hi és convidat!, i en especial els següents col·lectius: persones amb una discapacitat, tècnics d'associacions, institucions i corporacions.

Per què el SOLC Festival sigui en el futur un esdeveniment que inclogui la "cadena d'accessibilitat" i esdevingui plenament universal per a tota la població. Una proposta per poder formar part del grup d'espais i ciutats patrimonials i accessibles europeus.
La cultura és per a tothom o no serà mai transformadora!
La característica del festival i les passejades per un espai rural fan que sigui d'especial complexitat per l'accessibilitat, alhora un repte perquè aporta eines i continguts per a la comunicació fàcil i directe.
Un laboratori i unes dinàmiques grupals per reflexionar-hi i fixant-nos especialment en la biologia dels éssers humans i no humans.

Els artistes/investigadors/activistes seleccionats en el SOLC Festival · Bioart Society hauran de reflexionar, parlar i activar una inclusió en l’obra proposada.

 1. El cofinançament inclou un Llibre: Al sol que bat la penya (2017), Col·lecció Poesia Hedra, 1a edició, amb la col·laboració d’Editorial Andorra. Una publicació de haikus, una enumeració d’instants sublims que travessa la primavera i l’estiu, un recull de seccions distintes d’una sèrie circular unitària. S’hi apleguen peces ordenades en funció de la successió temporal, observacions circumscrites a l’àmbit geogràfic del sector septentrional de la vall de la Valira del Nord.

 2. Una pràctica bossa de roba (totebag).

 • Aquesta recompensa no inclouen àpats.

Cofinançar aquest import et costarà finalment 12 €. Implicant-te i comprometent-te amb projectes a Goteo desgraves entre un 35% i un 80% de l'import de la teva donació.(Desgravació del 35% a partir de 151 € - 80% persona física fins als 150 €) https://ca.goteo.org/calculadora-fiscal.

> 00 Co-finanziatori
Collaborando € 120
Smellsmap Sant Andreu + Fotografia exclusiva amb signatura

Aquesta compensació tindrà lloc amb motiu de la jornada de presentació a la Fabra i Coats, Fàbrica de Creació de Barcelona del SOLC Festival · Bioart Society, el dissabte dia 28 de maig del 2022.

 1. Workshop: un taller i passejada pel barri de Sant Andreu mentre l'ensumem; Smellsmap Sant Andreu és un entrenament per a reparar l’olfacció, per qui ha perdut o encara no ha recuperat l’olfacte després d’una malaltia, per a conferenciants o persones que treballen amb la veu, per a qui creu que les pràctiques culturals li milloren el seu estat de benestar emocional i físic, o per a qui vol veure el món des d’una altra perspectiva, tothom és benvingut. Es realitzaran diferents grups si es passen dels 15 cofinançadors.

2. Una fotografia, grandària D3, signada per l'artista escollit pel cofinançador; s'atorgarà in-situ i en persona pel mateix artista/investigador/activista als cofinançadors.

3. Un Llibre: Al sol que bat la penya (2017), Col·lecció Poesia Hedra, 1a edició, amb la col·laboració d’Editorial Andorra. Una publicació de haikus, una enumeració d’instants sublims que travessa la primavera i l’estiu, un recull de seccions distintes d’una sèrie circular unitària. S’hi apleguen peces ordenades en funció de la successió temporal, observacions circumscrites a l’àmbit geogràfic del sector septentrional de la vall de la Valira del Nord.

 1. Una pràctica bossa de roba (totebag).
 • Aquesta recompensa no inclouen àpats.

Cofinançar aquest import et costarà finalment 24 €. Implicant-te i comprometent-te amb projectes a Goteo desgraves entre un 35% i un 80% de l'import de la teva donació.* (Desgravació del 35% a partir de 151 € - 80% persona física fins als 150 €) https://ca.goteo.org/calculadora-fiscal

> 00 Co-finanziatori
Collaborando € 800
Amics del SOLC Festival · Bioart Society
 1. Logos que es visibilitzaran a totes les publicacions i a la presentació a la Fabra i Coats, Fàbrica de Creació de Barcelona.

 2. El teu logo d'agraïment i descripció de l'Amic a la nostra web i xarxes socials del SOLC Festival · Bioat Society.

 3. Assistència al workshop Cultural Taús' Smells.

 4. Assistència al workshop Smellsmap Sant Andreu.

 5. Assistència a la jornada L'accessibilitat universal del SOLC Festival · Bioart Society

 6. Una fotografia grandària D3 signada per un dels artistes i escollit per l’Amic cofinançador; s'atorgarà in-situ i en persona pel mateix artista/investigador/activista.

 7. Aquesta recompensa inclou l'àpat del dissabte a Taús de la festa/presentació (fins a 4 pax per Amic).

 8. Un Llibre: El moble a Andorra (2003), de Sergi Mas, artista-artesà; Col·lecció Art, amb la col·laboració d’Editorial Andorra. Edició parla de l’art del treball de la fusta a Andorra, de tota la gamma del mobiliari, des del senzill bressol, passant per les caixes de núvia, fins a les sòlides i gegantines taules pairals, entre altres. El llibre és bàsicament visual. Els més de cinc-cents dibuixos sobre el moble domèstic, eclesiàstic, oficial... són d’una gran bellesa.

Cofinançar aquest import et costarà finalment 520 €. Implicant-te i comprometent-te amb projectes a Goteo desgraves entre un 35% i un 80% de l'import de la teva donació.* (Desgravació del 35% a partir de 151 € - 80% persona física fins al 150 €) https://ca.goteo.org/calculadora-fiscal

> 00 Co-finanziatori
Collaborando € 4.000
Patrocinadors oficials
 1. Logos que es visibilitzaran a totes les publicacions i a la presentació a la Fabra i Coats, Fàbrica de Creació de Barcelona.

 2. El teu logo d'agraïment i descripció del/s patrons a la nostra web i xarxes socials del SOLC Festival · Bioart Society.

 3. Jornada exclusiva a Taús pel/s patrons el divendres dia 13 de maig del 2022;
  inclou:

  • workshop Cultural Taús' Smells,
  • dinar amb productes Km 0,
   - passejada exclusiva amb els artistes on s'explicarà el procés creatiu;
  • cloenda.
 4. Workshop exclusiu del Smellsmap Sant Andreu (a concretar dia i hora)

 5. Assistència a la jornada L'accessibilitat universal del SOLC Festival · Bioart Society

 6. Fotografia/es signada/es pels artistes de la grandària i qualitat escollida pel patrocinador; s'atorgarà in-situ i en persona pel mateix artista/investigador/activista.

 7. Un Llibre: El moble a Andorra (2003), de Sergi Mas, artista-artesà; Col·lecció Art, amb la col·laboració d’Editorial Andorra. Edició parla de l’art del treball de la fusta a Andorra, de tota la gamma del mobiliari, des del senzill bressol, passant per les caixes de núvia, fins a les sòlides i gegantines taules pairals, entre altres. El llibre és bàsicament visual. Els més de cinc-cents dibuixos sobre el moble domèstic, eclesiàstic, oficial... són d’una gran bellesa.

Cofinançar aquest import et costarà finalment 2600 €. Implicant-te i comprometent-te amb projectes a Goteo desgraves entre un 35% i un 80% de l'import de la teva donació.(Desgravació del 35% a partir de 151 € - 80% persona física fins als 150 €) https://ca.goteo.org/calculadora-fiscal

> 00 Co-finanziatori

Su questo progetto

Contemporary, biological and rural artistic practices
Infrastruttura Minimo Ottimo
Manutenció SOLC Festival a Cal Rossa de Taús.
1. Ens cal un mínim per alimentar-nos i dormir. Som 4 tècnics Son 5 artistes/investigadors (Inclòs 4.8 % Goteo i 6% PayPal) Aportar desgrava: Implicant-te i comprometent-te amb projectes a Goteo desgraves entre un 35% i un 80% de l'import de la teva donació. https://ca.goteo.org/calculadora-fiscal
€ 2.662
Lloguer Monovolum
Ens cal un cotxe/monovolum per poder desplaçar-nos pel territori i per si hi ha qualsevol imprevist. El lloc de Taús és lluny i indòmit; ideal per crear, pensar i reflexionar. (Inclòs 4.8 % Goteo i 6% PayPal) Aportar desgrava: Implicant-te i comprometent-te amb projectes a Goteo desgraves entre un 35% i un 80% de l'import de la teva donació. https://ca.goteo.org/calculadora-fiscal (El preu pot variar lleugerament al 2022)
€ 770
Arç Cooperativa d'assegurances
Cal una assegurança de responsabilitat civil durant el Festival Inclòs 4.8 % Goteo i 6% PayPal Aportar desgrava: Implicant-te i comprometent-te amb projectes a Goteo desgraves entre un 35% i un 80% de l'import de la teva donació. https://ca.goteo.org/calculadora-fiscal (La prima pot variar el 2022).
€ 315
Impressions fotogràfiques, bosses de regal ecològica, despeses web
Cal aquesta despesa perquè no treure-la de cap despesa imprescindible.
€ 550
Compito Minimo Ottimo
Compensació a tècnics i artistes/investigadors/activistes de la I Edició del SOLC Festival · Bioart Society
La cultura i en especial les seves pràctiques tenen un cost. En aquesta I Edició del Festival preveiem un mínim compensatori perquè no tingui cap cost per part dels tècnics i creadors. No són honoraris. Inclòs 4.8 % Goteo i 6% PayPal Aportar desgrava: Implicant-te i comprometent-te amb projectes a Goteo desgraves entre un 35% i un 80% de l'import de la teva donació. https://ca.goteo.org/calculadora-fiscal
€ 3.491
Compensacions més dignes a tècnics i artistes/investigadors/activistes de la I Edició del SOLC Festival · Bioart Society
Entenem, tanmateix, que el cost d'un Festival és molt més elevat, però la convocatòria del matchfunding - canalFIC! és ideal com oportunitat per la I Edició. Així, la subvenció de l'OSIC que volem demanar amb dos anys de justificació és molt més elevada. Inclòs 4.8 % Goteo i 6% PayPal Aportar desgrava: Implicant-te i comprometent-te amb projectes a Goteo desgraves entre un 35% i un 80% de l'import de la teva donació. https://ca.goteo.org/calculadora-fiscal
€ 7.367
Totale € 7.788 € 15.155
Imprescindibile
Aggiuntivo

Informazione generale

General information
First edition of the SOLC Festival · Bioart Society in a rural space and with powerful tools: your senses and emotions.

The Festival connects contemporary artistic practices with people and environment, with human and non-human beings, with episodes of life living memory and “objects”, the memory of which move us.
A driving force that unites us and transforms us as resilient communities.
A festival of arts, actions and research that wants to draw the ever-changing line between urban and rural forms.
This is an opportunity to accredit the narratives and experiences between one and the other, a gap that is that is no longer binary and has already being filled with imaginaries and realities.

Description of the project. Main features, strengths and differentials.
The SOLC Festival · Bioart Society will take place in the form of four horizons:

 • a stay in Taús to debate and make visible the practices around Bioart - inseparable from the non-anthropocentric social principle - Society - our relationship as a group between humans, non-humans and emotional objects. A meeting between artists, researchers and activists;
 • the Festival is also a day of discovery, thought for an active public thanks to our workshops;
 • above all, it is an on-site presentation of the works carried out expressly for Taús environment and that will also be presented in the Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona;
 • finally, a starting point for encouraging a perspective of equity and accessibility; it is a unique moment to reflect commonly on the non-exclusion of people with disabilities in a unique environment: a cultural activity that takes place in a rural space.

The SOLC Festival · Bioart Society makes sense when it takes place in a rural space such as the town of Taús, between Pallars Sobirà and Alt Urgell; On Friday May 13th of 2022 we will work with the creators and on the 14th we will make a presentation to the public. In order to amplify significantly the Festival, we will meet again, a few days later, in the framework of the Fabra I Coats - Center de Contemporary Creation in Barcelona and we will know the project in an urban space.

Descrizione del progetto. Caratteristiche, punti di forza e peculiarità.

El SOLC Festival · Bioart Society adquireix sentit quan es porta a terme en un espai rural com és el del poble de Taús, entre el Pallars Sobirà i l'Alt Urgell; el divendres 13 de maig del 2022 treballarem amb els creadors i el 14 hi farem una presentació amb públic. Però perquè el Festival s’amplifiqui i es tradueixi significativament, uns dies més tard ens veurem en el marc de la Fabra i Coats - Centre de Creació Contemporània de Barcelona per conèixer el projecte des de l’espai urbà.

Quan la primavera esclata podràs passar un dia en família i amics experimentant i descobrint la branca i l’estratègia que singularitza al SOLC Festival, el Bioart amb la seva especialitat que la distingeix, Society.. Unes matèries, corrents i pràctiques que treballen per a la creació d’objectes, accions, processos, performatives i assajos híbrids d’expressió creativa de les arts, les ciències socials, ambientals, biològiques i biotecnològiques, un encreuament d’unitats ecològiques i col·laboratives que ens faran reconsiderà la condició humana i la relació que tenim amb els éssers no-humans vius i, perquè no amb els no vius?, sí, amb aquests també establim relacions emocionals re-significatives, passant a ser subjectes i no objectes; així a tot ells, els hauríem de contemplar i reconèixer definitivament deixant endarrere la perspectiva antropocèntrica.

Un esdeveniment que pretén afavorir i valorar la feina dels artistes/investigadors/activistes que hauran estat gestant una obra creativa molt abans del Festival; a més i perquè tothom les pugui gaudir ens les presentaran en un passeig espectacular pels entorns de Taús. També tindràs ocasió de realitzar un workshop i degustar en comunitat els sabors de la cuina contemporània de Cal Rossa.

Però pels qui no haureu pogut gaudir del dia preparem una presentació pública i oberta a la Fàbrica de Creació, Fabra i Coats de Barcelona, amb la presència dels artistes/investigadors/activistes, també dels habitants i agents culturals de Taús i del territori implicats en el Festival. Hi haurà també just abans de la sessió un passeig pel barri de Sant Andreu, un workshop Smell and Bioart Society.

Motivazione e a chi si dirige il progetto

A proposal that is directed to the national, interregional and local population; The SOLC Festival · Bioart Society is an opportunity to understand, experiment and imagine proposals for the future thanks to the community of people who work in the fields of artistic practices, cultural management as well as social, technological, biological science research . SOLC Festival · Bioart Society, wants to develop, produce and facilitate activities, connecting and transferring knowledge among all these professionals. One of the aim of the festival is is blurring the boundary between these disciplines.
SOLC Festival is also a creative laboratory and platform for art, science and society, a look from the Development and Sustainability Goals, SDG. A moment to wonder how can we contribute to the development of societies in a sustainable and non-dystopian way.

Esperienza previa e team

Team and experience

We are three professionals, we are a team; there are four of us if we add the person in charge of the nerve center in Taús.

 • Meritxell Virgili: curatorship, who leads and promotes the idea, responsible and coordinator In summer 2019 she won the Fabra I Coats Residence - Fàbrica de Creació de Barcelona, FiC: Cd’AC / FdC, with the Osmologies, an artistic project by the cultural entity * Omuses. The SOLC Festival is a choral project and has the participation of the following team:

 • Patricia Garcia Cordova: Communication, she is recently graduated in Communication and Cultural Industries from the University of Barcelona. She has worked in the Public Department of the television production company * Gestmusic, where she managed the attendance of the public of various programs and carrying out the communication tasks of the department. Proactive and decisive, she has music and aesthetic sensibility. Social media, multimedia production (photography, video, editing and montage), writing.

 • Daniela Longobardi curatorship and production: she has a degree in architecture (Rome) and a Master's degree in Cultural Heritage Management and Museology (Barcelona). She collaborates with various companies and cultural institutions. She has coordinated and managed cultural projects and curated exhibitions such as "Fem_Memoria, tejer relaciones en tiempos de emergencia " or "Selfies! Del autorretrato al microrrelato " for the MUEC of Barcelona. For the same museum, in collaboration with Omuses, she designed a museographic project for "Las Pervivencias Olfativas en BCN". In 2021, within the framework of "IPER festival" organized by the RIF Museum in Rome, she collaborated in the organization and coordination of the conference "Inhabiting the city: a dialogue between Barcelona and Rome".

 • Cal Rossa de Taús: ecotourism: www.calrossa.com. Family project of rural tourism and local development created under the value of sustainability for giving life in its territory. All these reasons are enough to support the SOLC Festival · Bioart Society proposal. Furthermore, Cal Rossa is the ideal space and focus center due to its link to the tangible and intangible heritage of Taús. Cal Rossa collaborates with chef Gabi de Cuberes, whose organic cuisine we would define as seasonal, local and contemporary.

Impegno sociale