Immagine di intestazione
Vedere video
Finanziato il 24 / 03 / 2023
Co-finanziato
Ottenuto
$ 8,432
Minimo
$ 8,034
Ottimo
$ 16,068
103 Co-finanziatori
Canale
 • Collaborando $ 5

  Pack BÀSIC

  ULLAL et sembla un projecte interessant i vols aportar el teu granet de sorra.

  • Cartell d'Ullal DIGITAL
  • Pack gràfic del festival DIGITAL
  > 08 Co-finanziatori
 • Collaborando $ 16

  Pack MOTIVADI

  ULLAL et sembla un projecte xulíssim i et motives a fer una aportació més saborosa.

  • Cartell d'Ullal
  • Got d'Ullal
  • Pack d'enganxines ullaleres
  > 26 Co-finanziatori
 • Collaborando $ 32

  Pack AIXÒ MOLA FORT

  Ets molt fan d'ULLAL i apostes fort perquè les properes edicions del festival siguin una realitat.

  • Cartell d'Ullal
  • Got d'Ullal
  • Pack d'enganxines ullaleres
  • Totebag ullalera
  > 19 Co-finanziatori
 • Collaborando $ 54

  Pack AIXÒ MOLA FORTÍSSIM

  Ets molt molt fan d'ULLAL i apostes fortíssim perquè les properes edicions del festival siguin una realitat.

  • Cartell d'Ullal
  • Got d'Ullal
  • Pack d'enganxines ullaleres
  • Totebag ullalera
  • Ventall
  > 10 Co-finanziatori
 • Collaborando $ 107

  Pack A PER TOTES

  El teu amor cap a ULLAL és gairebé indescriptible i pots fer una gran aportació perquè les properes edicions del festival siguin una realitat.

  • Cartell d'Ullal
  • Got d'Ullal
  • Totebag ullalera
  • Ventall
  • Una impressió de l'obra que més t'agradi de l'exposició del 2022
  > 07 Co-finanziatori
 • Collaborando $ 536

  Pack AMOR EXTREM

  El teu amor cap a ULLAL és gairebé indescriptible i pots fer una aportació increïble perquè les properes edicions del festival siguin una realitat.

  • Cartell d'Ullal
  • Got d'Ullal
  • Pack d'enganxines ullaleres
  • Totebag ullalera
  • Ventall
  • DUES impressions de les obres que més t'agradin de l'exposició del 2022
  • Samarreta ullalera
  > 00 Co-finanziatori

Su questo progetto

Festival de fotografia incisiva

Bisogni Materiale Minimo Ottimo
Exposició 2023
Impressions, Transport d'obres, Material d'exposició.
$ 3,428
Festa 2023
Barra, Djs, Llums i Lloguer de l'equip de so-
$ 975
Altres 2023
Fungibles, Transports, Dietes col·laboradores i talleristes.
$ 214
Marxandatge 2023
Gots, Ventalls, Samarretes.
$ 300
Exposició 2024
Impressions, Transport d'obres, Material d'exposició.
$ 3,428
Altres 2024
Fungibles, Transports, Dietes col·laboradores i talleristes.
$ 214
Bisogni Compito Minimo Ottimo
Muntatge 2023
Curadoria i muntatge de l'exposició.
$ 1,071
Comunicació 2023
Edició de videos, Hosting a Pangea, Impressió de flyers i cartells per a difondre la convocatòria.
$ 975
Accesibilitat 2023
Interpretació en LSC (Llengua de signes), Accessibilitat de l'espai.
$ 1,071
Muntatge 2024
Curadoria i muntatge de l'exposició.
$ 1,071
Comunicació 2024
Edició de videos, Hosting a Pangea, Impressió de flyers i cartells per a difondre la convocatòria.
$ 975
Marxandatge 2024
Gots, Ventalls, Samarretes.
$ 300
Accesibilidad 2024
Interpretació en LSC (Llengua de signes), Accessibilitat de l'espai.
$ 1,071
Bisogni Infrastruttura Minimo Ottimo
Festa 2024
Barra, Djs, Llums i Lloguer de l'equip de so.
$ 975
Totale $ 8,034 $ 16,068
Imprescindibile
Aggiuntivo

Informazione generale

ULLAL, un festival transfeminista de fotografia que mossega la realitat des de les lluites de base, pràctiques de resistència i cossos dissidents.

Amb el festival ULLAL pretenem acostar la fotografia i els moviments socials de la ciutat de Barcelona. Apostem pel format de festival perquè volem anar més enllà d'una mostra fotogràfica temàtica. Les obres seleccionades a ULLAL formen part d’una exposició col·lectiva, al voltant de la qual organitzem activitats, xerrades, tallers i visites comentades.

Plantegem el treball col·laboratiu de diferents plataformes, entitats i associacions que conformen el jurat de les diverses categories d'exposició, així com també proposen i dinamitzen les diferents activitats i ponències que omplen el festival. El feminisme, l'antiracisme, la perspectiva anticolonial i l'ecologisme són eixos transversals que conformen l’esperit del projecte.

Aquest festival està obert a totes les persones que utilitzen la fotografia com a mitjà d’expressió de manera professional i no professional. A més, vol prioritzar les perspectives i les produccions artístiques transfeministes generades des d’altres mirades que no siguin homes cis, blancs i heterosexuals.

Descrizione del progetto. Caratteristiche, punti di forza e peculiarità.

ULLAL vol fomentar punts de trobada i intercanvi entre persones, col·lectives i lluites de Barcelona, generant un espai on teixir xarxes i aliances. Ens interessa articular espais que promoguin la producció col·lectiva de pensament i l’acció creativa transformadora.

Per a nosaltres, els objectes artístics i les imatges esdevenen agents estimulants i mediadors de primer ordre. ULLAL és un festival que vindica el potencial polític i transformador de les imatges davant l’ús i l’abús que en fan els mitjans de comunicació dels poders hegemònics.

ULLAL és un festival autogestionat i tota la nostra economia va dirigida a facilitar la producció de les obres i l’exposició. Les pràctiques artístiques no haurien de ser un privilegi ni les exposicions un monopoli de les institucions culturals. Volem que la pràctica artística sigui inclusiva i accessible per a totis. Per això, Ullal assumeix tot el cost d’impressió i producció de l’exposició, i també es compromet a fer que els continguts siguin accessibles amb interpretació de llengua de signes per part de Fetesamans.

L’autogestió i l’autoorganització són també una pràctica creativa i una forma de CURA(doria) que creiem fonamental a l’hora d’articular projectes artístics i culturals contra-hegemònics. Aquest festival és possible gràcies a l’energia i ganes de cadascuna de les persones i col·lectives que participen en l’organització.

La darrera (i també primera) edició d'Ullal va sortir endavant gràcies a l'aportació econòmica de col·lectives afins i butxaques pròpies. Però el nostre objectiu és que el festival sigui autosuficient! Perquè una segona edició d’Ullal sigui possible necessitem 7500 euros, i si ens posem a pensar en una tercera edició (apuntem alt) ens encantaria poder arribar als 15.000 euros! I això, com ho aconseguirem? Doncs hem decidit tirar endavant una campanya de GOTEO on us animem molt fortament a participar.

Veureu a l'apartat "Costos" que tot està duplicat. Això és perquè, com us hem explicat, projectem aconseguir finançament suficient per assegurar dues edicions més del festival (2023 i 2024). Si ho aconseguim, podrem dedicar la nostra energia a millorar i cuidar el vincle amb col·lectives, jurades i participants; arribar a més potencials artistes que vulguin participar del projecte i millorar la qualitat dels materials el·laborats.

Recorda que et pots desgravar fins a un 80% de la teva aportació! Fes el càlcul aquí.

faqs-dentadura.jpg

Motivazione e a chi si dirige il progetto

A ULLAL volem okupar l’imaginari dominant i posar el focus en les accions col·lectives i socials que, a través d’exercicis quotidians i organitzats de resistència, generen alternatives de vida més desitjables.

Ens mou la voluntat de reunir imatges que dialoguin entre elles i estimulin la nostra imaginació, més que no el fet de presentar obres singulars d’artistes individuals. És per això que el festival no es concep com una competició o un concurs, ni la convocatòria es basa en cap mena de premi final.

Cada territori acull una memòria visual extraordinària relativa a les lluites socials, als moviments de base i als cossos i identitats dissidents que són els que li donen la seva personalitat reivindicativa i revolucionària. Ullal vol esdevenir un catalitzador d’aquesta energia dissident i generar un arxiu visual que, des del present, segueixi donant compte d’aquestes resistències.

ULLAL sorgeix en el context urbà de Barcelona (sovint repressor, violent, masclista, racista, colonial i capacitista) i des d’aquí volem situar la ciutat com punt de partida i no com a frontera. Totes les experiències que se sentin travessades per situacions i realitats similars tenen el seu lloc a ULLAL.

faqs-dracula.jpg

Esperienza previa e team

ULLAL som un col·lectiu format per activistes transfeministes i anticapitalistes amb seu a Barcelona. Ens reunim cada dilluns en assemblea a les 18:30h a Ca la Dona (C. Ripoll, 25). Dins el grup motor i les jurades que fan la selecció de les obres que formaran part de l'exposició, hi ha col·lectives com ara:

CA LA DONA Espai de totes les dones, lesbianes i trans que ens belluguem per tal de fer trontollar el sistema patriarcal.

CAN BATLLÓ Espai comunitari, veïnal i autogestionat ubicat a l'antiga fàbrica textil de Can Batlló al barri de la Bordeta (Barcelona).

HIGO MENTAL És un projecte d'interpretació en clau feminista de material audiovisual usurpat d'internet, en actiu des de 2014.

LA S.A.L. (Suport i Autonomia Lesbofeminista) Feministes i lesbianes organitzades contra el masclisme i la lesbofòbia des de l’autonomia i la no mixticitat, que són les formes que entenem imprescindibles per l’organització feminista.

STOP MARE MORTUM Som una plataforma ciutadana que té per objectiu fomentar un canvi en les polítiques europees migratòries i d’estrangeria per tal d’aconseguir que es garanteixin i es respectin els drets humans.

COLZE A COLZE Grup de suport i activisme antirepressiu. Un intent més de trencar amb el silenci, de visibilitzar el conflicte social cada cop més patent a conseqüència de l’agudització de la crisi estructural del sistema capitalista.

OVI OFICINA DE VIDA INDEPENDENT És una entitat sense ànim de lucre dirigida i gestionada per persones amb diversitat funcional i necessitat d’assistència personal vinculades al Moviment de Vida Independent.

AZADI JIN Grup transfeminista autònom. Inspirat en la #Jineolojî i de solidaritat internacionalista. Volem recuperar i narrar la nostra #memòriatransfeminista

PUTES LLIBERTÀRIES Aliança entre treballadores sexuals del Raval per a plantar cara a la persecució insitucional i policial ⚢⚧⚣⚥♁♿🌈👠

SE VA A ARMAR LA GORDA Jornades d'Acció Feminista Autònoma al voltant del 8 de març, a BCN. Per a dones, bolleres i trans. Sense partits, sindicats ni banderes.

LAS MIGRAS DE ABYA YALA Col·lectiu dinàmic de dones llatinoamericanes articulat el 2020 per accionar, imaginar i crear col·lectivament, a partir del desig d'obrir nous espais per a les arts i els feminismes del sud.

METZINERES Metzineres és la primera cooperativa sense ànim de lucre adreçada a desplegar Entorns d’Aixopluc, exclusius per donxs, que integrin l’espectre complet de reducció de danys.

CENTRE DE DOCUMENTACIÓ DE CA LA DONA Al Centre de Documentació de Ca la Dona treballem per tal de recollir, guardar, donar a conèixer, preservar i valorar els testimonis i les aportacions de les dones en tots els àmbits del saber i del fer, amb perspectiva històrica i fins a l’actualitat.

ESPECTROS DE LO URBANO El nostre projecte se centra en una anàlisi transdisciplinari sobre la urbanitat.

FEMART FemArt és un col·lectiu d’artistes i activistes feministes que entén l’art com a espai de trobada i d’estímul a mirar d’una altra manera per tal de generar possibilitats de pensament diferents i dissidents.

PROYECTO UNA Proyecto UNA és una col·lectivitat millennial que té com a missió desemmascarar les noves formes de feixisme que s’amaguen sota simbologia aparentment inofensiva, així com reconèixer i donar valor a les aliances feministes forjades a l’escalf dels píxels.

TANQUEM ELS CIES Som un col·lectiu que treballa pel tancament dels Centres d’Internament d’Estrangers, la fi de les deportacions forçades i l’abolició de la Llei d’Estrangeria i de tot l’entramat jurídic racista i patriarcal.

FETESAMANS Fetesamans - Intèrprets de Llengua de Signes Transfeministes

PRIMAVERA GORDA Iniciativa que organitza les Jornades Gordes a Barcelona per parlar dels impactes i les experiències de patir gordofòbia.

PROYECTO MAL DE OJO Mal de Ojo és un projecte fotogràfic col·laboratiu que investiga i pretén recuperar la visió perifèrica del món actual centrant-nos en allò que ha estat silenciat per les elits del poder: la lluita social.

PLI-É COLLECTIVE grup de recerca i curadoria. Investiguen estratègies que posen en dubte els marcs relacionals i institucionals hegemònics i exploren altres formats de difusió de la creació artística que facilitin la participació activa de múltiples públics.

PERIFERIA CIMARRONAS És un projecte d'economia solidària, una cooperativa sostinguda per persones negres, afrodescendents que tenen la certesa que la cultura és una forma de transformació.

TRANSPOESIA Projecte poètic d'amor i política al voltant d'un procés de trànsit i de recolzament a cada cos i resistència trans*

faqs-elvira-1.jpg

Impegno sociale

Sustainable Development Goals

 • Gender Equality

  Gender equality is not only a fundamental human right, but a necessary foundation for a peaceful, prosperous and sustainable world.

 • Reduced Inequalities

  To reduce inequalities, policies should be universal in principle, paying attention to the needs of disadvantaged and marginalized populations.

 • Partnerships for the Goals

  Revitalize the global partnership for sustainable development