Verema Solidària

Immagine di intestazione
Vedere video
Finanziato il 11 / 10 / 2016
Co-finanziato
Ottenuto
€ 9.187
Minimo
€ 3.500
Ottimo
€ 10.000
147 Co-finanziatori

Collaborando € 10

FILA ZERO DE LA VEREMA

Col·labora amb 10€ / 20€ o més sense participar a l’esdeveniment: donaràs reforç escolar a infants de famílies amb pocs recursos, suport a la inclusió social de persones amb malaltia mental i formació en captació de fons per a entitats socials que lluiten contra la pobresa al Penedès i al Garraf. T'enviarem vídeo resum de l'experiència i els resultats de la campanya.

> 17 Co-finanziatori

Collaborando € 15

AMPOLLA DEL VI COLLITA DE LA VEREMA SOLIDÀRIA

Diumenge 25-S vam collir el raïm amb què es farà el vi de la Verema Solidària 2016. Serà un xarel·lo molt especial, envellit en àmfora, amb un tiratge limitat de 1000 ampolles disponibles al març de 2017. Tindràs la teva ampolla numerada VS2016 + finançar els projectes socials i la formació d'enguany + rebràs el vídeo resum i els resultats que hem aconseguit junts.

> 08 Co-finanziatori

Collaborando € 19

KIT ENOSOLIDARITAT: BOSSA, XAPA I AMPOLLA VEREMA SOLIDÀRIA

Difon enosolidaritat. Obtindràs la bossa i la xapa de disseny exclusiu Verema Solidària 2016 que vam presentar diumenge 25-S a la vinya + ampolla del vi collita VS2016 numerada+ finançar els projectes socials i formació a entitats + vídeo resum i resultats que hem aconseguit junts.

> 01 Co-finanziatori

Collaborando € 35

PARTICIPAR A LA VEREMA EL 25 DE SETEMBRE

Col·labora amb 35€ per gaudir l'experiència de collir el raïm amb què es farà el vi de la Verema Solidària i visitar la vinya guiat per experts + dinar a l’aire lliure + finançar els projectes socials i la formació d'enguany + rebràs el vídeo resum i els resultats que hem aconseguit junts.

> 50 Co-finanziatori

Collaborando € 36

LOT 3 AMPOLLES VI COLLITA DE LA VEREMA SOLIDÀRIA

Per a la família, per regalar o per gaudir-ho tot tu, et garanteixes tres ampolles VS2016 + finançar els projectes socials i la formació d'enguany + vídeo resum i resultats que hem aconseguit junts

> 18 Co-finanziatori

Collaborando € 50

EXPERIÈNCIA DE VEREMA + AMPOLLA DEL VI DE COLLITA SOLIDÀRIA

Col·labora amb 50€ i gaudiràs l'experiència de collir el raïm amb què es farà el teu vi de la Verema Solidària i visitar la vinya guiat per experts + dinar a l’aire lliure + finançar els projectes socials i la formació d'enguany + vídeo resum i resultats que hem aconseguit junts + acte presentació del vi de VS a la primavera del 2017 i la teva ampolla de tirada limitada.

> 39 Co-finanziatori

Collaborando € 75

AMPOLLA VI COLLITA VS2016 + TAST MARIDATGE EXCLUSIU AMB JORDI CRUZ

Et convidem a la presentació en societat del vi VS2016 al març del 2017 + tindràs: la teva ampolla de tirada limitada + accés exclusiu al tast-maridatge ofert per Jordi Cruz, reconegut xef del restaurant ABaC, amb 2**Michelin, a un grup reduït de 20 persones + finançar els projectes socials i formació a entitats + vídeo resum i resultats que hem aconseguit junts.

> 00 Co-finanziatori

Collaborando € 80

FAMÍLIA

Dos adults i menors de 12 anys, exclusivament de la unitat familiar. Accés Verema Solidària el dia 25 de setembre. Els adults seran responsables dels menors i compartiran tisores de poda. Dinar per a tots.

> 08 Co-finanziatori

Collaborando € 90

FAMÍLIA PLUS

Dos adults i menors de 12 anys, exclusivament de la unitat familiar. Accés Verema Solidària el dia 25 de setembre. Els adults seran responsables dels menors i compartiran tisores de poda. Dinar per a tots + 1 ampolla del vi Verema Solidària.

> 08 Co-finanziatori

Collaborando € 120

VEREMA EN EQUIP 3

Pensat per a grups d’amics, d’associació o d’empresa amb 3 participants a Verema Solidaria el dia 25 de setembre + diploma participació + dinar per a tots + 1 ampolla de vi Verema solidaria. Si vols et donarem visibilitat a les xarxes.

> 03 Co-finanziatori

Collaborando € 125

EXPERIÈNCIA DE VEREMA + AMPOLLA VI DE COLLITA SOLIDÀRIA + TAST MARIDATGE EXCLUSIU AMB JORDI CRUZ

Gaudeix de l'experiència de collir el raïm amb què es farà el teu vi de la Verema Solidària i visitar la vinya guiat per experts i dinar a l’aire lliure + finançar els projectes socials i la formació d'enguany + vídeo resum i resultats del crowdfunding + a la primavera del 2017: acte presentació del vi de VS a la primavera del 2017 i la teva ampolla de tirada limitada + accés exclusiu al tast-maridatge ofert per Jordi Cruz, reconegut Chef del Restaurant Abac amb 2* Guia Michelin. Ja s’han fet les primeres deu aportacions a preu especial “matiners”, apunta’t si vols ser un dels 20 afortunats

> 12 Co-finanziatori

Collaborando € 200

VEREMA EN EQUIP 5

Pensat per a grups d’amics, d’associació o d’empresa amb 5 participants a Verema Solidaria el dia 25 de setembre + diploma participació + dinar per a tots + lot de vi (3 ampolles) Verema Solidària. Si vols et donarem visibilitat a les xarxes.

> 04 Co-finanziatori

JORDI CRUZ A LA VEREMA i AL MARIDATGE

07 | 09 | 2016

Ara ja us ho podem dir! Jordi Cruz Maestro col·labora amb la VeremaSolidària del 25 de setembre al #Penedès cc ABaC Restaurant & Hotel

Coordinarà el menú de verema de tots els participants! Amb dues estrelles Michelin, Cruz dirigirà també un tast-maridatge per als participants més sibarites i solidaris de Verema Solidària, aquells qui fan aportacions econòmiques destacades per finançar projectes d’entitats socials del territori.

Sabeu què ens espera el 25 de setembre?

-10h. Arribada i cafè
-11h. Verema Solidària
Assessorament per part de sommeliers i enòlegs
-12.30h. Visita a les vinyes de conreu biodinàmic de Finca Parera
Tast de vins del Penedès i del Garraf
-14h. Dinar amb productes de proximitat: verdures, botifarra i pa torrat. Pastís i cafè
Sobretaula enològica
-17h. Fi de l’activitat

Apunteu-vos i comparteix!!!
foto de VeremaSolidària.

Commenti

Inizia sessione per lasciare un commento