'City for sale'

  • Location Barcelona, España
Finanziato il 04 / 07 / 2018
Co-finanziato
Ottenuto
€ 8.613
Minimo
€ 4.782
Ottimo
€ 7.871
156 Co-finanziatori

Collaborando € 10

Agraïment

El teu nom apareixerà als crèdits del documental.

> 32 Co-finanziatori

Collaborando € 18

Visionament en lína

1 codi VOD per veure 'City for sale' en línia en exclusiva + nom als crèdits del documental.

> 34 Co-finanziatori

Collaborando € 35

Lot marxandatge

1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + 1 codi VOD per veure 'City for sale' en línia en exclusiva + nom als crèdits del documental.

> 22 Co-finanziatori

Collaborando € 50

DVD

DVD del documental + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

> 24 Co-finanziatori

Collaborando € 80

Invitació a la preestrena

Dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

> 09 Co-finanziatori

Collaborando € 100

Invitació amb llibre

Obsequi del llibre 'Exceso de equipaje', del periodista i escriptor Pedro Bravo, editat per Debate + dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

> 14 Co-finanziatori

Collaborando € 250

Llibre 'Destinació BCN. Història del turisme a la ciutat de Barcelona'

Regal d'aquest llibre de tapa dura i 280 pàgines, coordinat per l'antropòloga Saida Palou i editat per Efadós i l'Ajuntament de Barcelona + obsequi del llibre 'Exceso de equipaje', de Pedro Bravo + dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

> 03 Co-finanziatori

Collaborando € 600

Productor/a associat/da

Fent aquesta aportació constaràs com a productor/a associat/da als títols de crèdit, un reconeixement simbòlic molt especial + llibre 'Destinació BCN', de Saida Palou + llibre 'Exceso de equipaje', de Pedro Bravo + dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

> 03 Co-finanziatori

156 Sostenitori

0 Collaboratori

Mostra cofinanziatori

Contributo
€ 18
Contributo
€ 50

Lramisa

Member
Contributo
€ 35
Contributo
€ 50
Anonimo

Anonimo

Contributo
€ 18
Contributo
€ 35
Anonimo

Anonimo

Contributo
€ 10
Contributo
€ 35
Contributo
€ 10
Contributo
€ 50
Contributo
€ 80
Messaggio di supporto:
Donar suport a projectes com aquest que sumen esforços en la defensa dels drets socials.Val la pena!!!! Si no som nosaltres qui ho farà. Tots sumem!!!!
Contributo
€ 80
Messaggio di supporto:
Espero que el proyecto salga adelante, ¡felicidades por la iniciativa!
Contributo
€ 35
Messaggio di supporto:
Apa ja esta que vagi be

Carlosramiro

Member
Contributo
€ 1

Laura Soler

Member
Contributo
€ 100