'Ajuda als Refugiats: Apadrina una Butaca'

Immagine di intestazione
Vedere video
Finanziato il 01 / 01 / 2017
Co-finanziato
Ottenuto
€ 6.076
Minimo
€ 5.000
Ottimo
€ 12.120
156 Co-finanziatori
 • Collaborando € 20

  Agraïment públic 20

  Publicació del teu nom com a mecenes de Paramythádes als crèdits de l'espectacle

  > 67 Co-finanziatori
 • Collaborando € 50

  Reconeixement i enviament del text de "KALIMAT" (arxiu en pdf)

  Et farem arribar en pdf l'obra "KALIMAT (paraules)". A més, sortirà el teu nom com a mecenes de Paramythádes als crèdits de l'espectacle.

  > 31 Co-finanziatori
 • Collaborando € 70

  Reconeixement, enviament de "KALIMAT" (arxiu en pdf) i entrega d'una bossa commemorativa de l'acte.

  Et farem arribar en pdf l'obra "KALIMAT (paraules)", sortirà el teu nom com a mecenes de Paramyhtádes als crèdits de l'espectacle i a més et donarem una bossa de cotó commemorativa de l'acte, a recollir el mateix dia de l'espectacle.

  > 09 Co-finanziatori
 • Collaborando € 100

  Reconeixement, enviament "KALIMAT" (arxiu pdf), bossa commemorativa i llibre "Advocats combatius, obrers rebels"

  Et farem arribar en pdf l'obra "KALIMAT (paraules)", sortirà el teu nom com a mecenes de Paramythádes als crèdits de l'espectacle, et donarem una bossa de cotó commemorativa de l'acte i també el llibre "Advocats combatius, obrers rebels" sobre l'experiència durant la transició del despatx d'advocats Col·lectiu Ronda (col·laboradors de l'acte). A recollir el mateix dia de l'espectacle.

  > 04 Co-finanziatori
 • Collaborando € 200

  RECONEIXEMENT, ENVIAMENT "KALIMAT" (ARXIU PDF), BOSSA COMMEMORATIVA, LLIBRE "ADVOCATS COMBATIUS, OBRERS REBELS" I 2 ENTRADES CONCERT DE PAU DE NUT

  Et farem arribar en pdf l'obra "KALIMAT (paraules)", sortirà el teu nom com a mecenes de Paramythádes als crèdits de l'espectacle, et donarem una bossa de cotó commemorativa de l'acte, el llibre "Advocats combatius, obrers rebels" sobre l'experiència durant la transició del despatx d'advocats Col·lectiu Ronda (col·laboradors de l'acte), i també 2 entrades per un concert de l'artista Pau de Nut.

  > 01 Co-finanziatori
 • Collaborando € 500

  RECONEIXEMENT, ENVIAMENT "KALIMAT" (ARXIU PDF), BOSSA COMMEMORATIVA, LLIBRE "ADVOCATS COMBATIUS, OBRERS REBELS" I 4 ENTRADES CONCERT PAU DE NUT

  Et farem arribar en pdf l'obra "KALIMAT (paraules)", sortirà el teu nom com a mecenes de Paramythádes als crèdits de l'espectacle, et donarem una bossa de cotó commemorativa de l'acte, el llibre "Advocats combatius, obrers rebels" sobre l'experiència durant la transició del despatx d'advocats Col·lectiu Ronda (col·laboradors de l'acte) i 4 entrades per un concert de l'artista Pau de Nut.

  > 00 Co-finanziatori
 • Collaborando € 1.000

  Representació exclusiva de WOMAN SPACE + col·loqui i visibilitat.RECONEIXEMENT, ENVIAMENT "KALIMAT" (ARXIU PDF), BOSSA COMMEMORATIVA, LLIBRE "ADVOCATS COMBATIUS, OBRERS REBELS"

  Et farem arribar en pdf l'obra "KALIMAT (paraules)", sortirà el teu nom com a mecenes destacat de Paramythádes als crèdits de l'espectacle, et donarem una bossa de cotó commemorativa de l'acte, el llibre "Advocats combatius, obrers rebels" sobre l'experiència durant la transició del despatx d'advocats Col·lectiu Ronda (col·laboradors de l'acte), i farem una representació exclusiva de "Woman Space", lectura dramatitzada sobre la nostra experiència al camp de refugiats, amb col·loqui posterior per explicar-te a tu i a les persones que vulguis la nostra experiència.
  A més, si ets una enitat o una empresa, afegiríem el teu logotip en tots els suports comunicatius.

  > 00 Co-finanziatori
 • Collaborando € 2.000

  Concert + Representació exclusiva de Woman Space i col·loqui. RECONEIXEMENT, ENVIAMENT "KALIMAT" (ARXIU PDF), BOSSA COMMEMORATIVA, LLIBRE "ADVOCATS COMBATIUS, OBRERS REBELS"

  Et farem arribar en pdf l'obra "KALIMAT (paraules)", sortirà el teu nom com a mecenes destacat de Paramythádes als crèdits de l'espectacle, et donarem una bossa de cotó commemorativa de l'acte, el llibre "Advocats combatius, obrers rebels" sobre l'experiència durant la transició del despatx d'advocats Col·lectiu Ronda (col·laboradors de l'acte), i farem un concert de l'artista Pau de Nut i una representació exclusiva de "Woman Space", lectura dramatitzada sobre la nostra experiència al camp de refugiats, amb col·loqui posterior per explicar-te a tu i a les persones que vulguis la nostra experiència. A més, si ets una enitat o una empresa, afegiríem el teu logotip en tots els suports comunicatius.

  > 00 Co-finanziatori

156 Sostenitori

0 Collaboratori

Mostra cofinanziatori

Contributo
€ 50
Contributo
€ 20
Anonimo

Anonimo

Contributo
€ 1
Anonimo

Anonimo

Contributo
€ 15

Carmen

Visionary
Contributo
€ 300
Contributo
€ 20
Anonimo

Anonimo

Member
Contributo
€ 200
Messaggio di supporto:
En nom de Peter de Maule, endavant i força!
Contributo
€ 50
Messaggio di supporto:
Gràcies per la vostra iniciativa. Tan de bo la meva aportació doni una miqueta de felicitat. Anna Sarrablo

Evapt

Supporter
Contributo
€ 20
Anonimo

Anonimo

Fan
Contributo
€ 30
Messaggio di supporto:
Vull felicitar-vos, per l’ànim i el coratge de l’iniciativa d’ajudar als refugiats. Endavant...!
Contributo
€ 50
Messaggio di supporto:
Gràcies per aquesta iniciativa!!

Javier López

Supporter
Contributo
€ 100
Contributo
€ 20

Eva

Member
Contributo
€ 20

Queralt

Fan
Contributo
€ 50
Messaggio di supporto:
Sóc la Queralt, ja tinc el text, no cal que m'ho envieu, us ho podeu guardar per un altre! No necessito recompença, simplement volia col.laborar! Abraçada forta!