Taronges Solidàries amb Els 4 Antifes de València

Archiviato il 22 / 05 / 2024
Archiviato...
Ottenuto
€ 1.197
Minimo
€ 7.200
Ottimo
€ 8.684
41 Co-finanziatori
Canale
 • Collaborando € 10

  APORTACIÓ SOLIDÀRIA

  Amb aquesta recompensa tindràs la nostra gratitud, el nostre reconeixement i el nostre amor etern.
  La teva aportació pot desgravar-se. Per norma general aquesta aportació te una deducció de 8€, la teva despesa real serà de 2€
  Al País Basc la deducció és del 30% i a Navarra del 25%
  Consulta ací la desgravadora fiscal

  > 04 Co-finanziatori
 • Collaborando € 20

  LÀMINA ELS 4 ANTIFES DE VLC

  Amb aquesta recompensa a més de la nostra gratitud, el nostre reconeixement i el nostre amor etern, tindràs també una Làmina de 20x20cm aprox. amb la imatge de la campanya de solidaritat amb ELS 4 ANTIFES DE VLC.
  Inclou les despeses d'enviament.
  La teva aportació pot desgravar-se. Per norma general aquesta aportació te una deducció de 16€, la teva despesa real serà de 4€

  Al País Basc la deducció és del 30% i a Navarra del 25%
  Consulta ací la desgravadora fiscal

  > 06 Co-finanziatori
 • Collaborando € 32

  ACCIÓ ANTIFEIXISTA

  CAIXA DE TARONGES ECOLÒGIQUES 15 KG
  Amb aquesta recompensa a més de la nostra gratitud, el nostre reconeixement i el nostre amor etern, tindràs també una Caixa amb 14 kg de taronges ecològiques. De calibre variat, producte natural, madurades en l'arbre, sense cap tractament postcollita. El preu inclou les despeses d'enviament.
  La teva aportació pot desgravar-se. Per norma general aquesta aportació te una deducció de 25,6€, la teva despesa real serà de 6,4€
  Al País Basc la deducció és del 30% i a Navarra del 25%
  Consulta ací la desgravadora fiscal

  > 29 Co-finanziatori
 • Collaborando € 230

  ACTION ANTIFASCISTE

  Lot de 6 caixes amb 15 kg de taronges ecològiques cadascuna. De calibre variat, producte natural, madurades en l'arbre, sense cap tractament postcollita. El preu inclou les despeses d'enviament a França de les sis caixes a una mateixa adreça.
  Aquesta recompensa no està subjecta a cap desgravació fiscal.

  > 00 Co-finanziatori
 • Collaborando € 270

  ANTIFASCHISTISCHE AKTION

  Lot de 6 caixes amb 15 kg de taronges ecològiques cadascuna. De calibre variat, producte natural, madurades en l'arbre, sense cap tractament postcollita. El preu inclou les despeses d'enviament a Alemanya de les sis caixes a una mateixa adreça.
  Aquesta recompensa no està subjecta a cap desgravació fiscal.

  > 00 Co-finanziatori

Su questo progetto

Els 4 Antifes de València

Bisogni Materiale Minimo Ottimo
Caixes de taronges
Cada Caixa de taronges té un cost de 20 € Inclou el preu de la fruita en l'arbre, la collita, el transport fins al magatzem, el triatge, la neteja, la caixa, el muntatge de la caixa i l'encaixat de la taronja. Gravar els destinataris de cada caixa per a l'empresa de paqueteria. Rebre el transport i carregar les caixes en els vehicles de l'empresa de paqueteria. Preparar la documentació per a la traçabilitat del producte.
€ 4.200
Bisogni Infrastruttura Minimo Ottimo
Despeses d'enviament
Despeses d'enviament 10 € per capsa.
€ 3.000
Autònom, IRPF, gestoria
Part proporcional corresponent als rebuts de la Seguretat Social en règim d'autònom, del mòdul de l'IRPF i de les despeses de gestoria.
€ 784
Comissions
Comissions de prestació de serveis de Goteo.org i de transacció bancària
€ 700
Totale € 7.200 € 8.684
Imprescindibile
Aggiuntivo

Informazione generale

Encetem el projecte amb la campanya de suport a 'ELS 4 ANTIFES DE VALÈNCIA'
Els beneficis de la campanya serviran per a fer front a les despeses judicials a què es veuen sotmesos.
Al mateix temps que posem en relleu el seu cas i fem front a l'estratègia de criminalització i de judilització de l'antifeixisme organitzada per l'extrema dreta.

Presentació dels fets:

El passat 30 de juliol de 2021 a la ciutat de València, quatre joves antifeixistes es van creuar amb un grup d'extrema dreta en les proximitats del camp de futbol de Mestalla. Després de rebre provocacions racistes cap a dos dels joves, van passar dels insults a les mans i es veierern clavats al mig d'un enfrontament físic no buscat. Immediatament després, membres de la policia nacional de paisà de la Brigada Provincial d'Informació els retingueren a punta de pistola, malgrat no haver oposat cap mena de resistència. En aquell moment tan sols els identificaren i els deixaren marxar.

Al cap de cinc dies van ser citats telefònicament per a presentar-se en la comissaria de Sapadors i quan voluntàriament es presentaren van ser detesos per la policia nacional, ja que els neonazis, que ni tan sols havien estat identificats per la policia en el moment dels fets, havien presentat denúncia contra ells arran de la baralla. Els càrrecs dels quals se'ls acusa són lesions i delicte d'odi.

L'acusació particular demana penes de fins a 8 anys i 3 mesos de presó per a tres d'ells i de 14 anys i 3 mesos per al quart jove antifeixista. Així com un embargament cautelar de béns de 7.600 € i una pena-multa en concepte d'indemnització propera als 80.000 €.

Per la seva banda fiscalia demana penes de 4 anys de presó per a tres dels acusats i de 6 anys per al quart membre del grup, així com la inhabilitació per al dret al sufragi universal i un total de 10.570 € en concepte de pena-multa i indemnitzacions.

Tots quatre han llançat una campanya de difusió i solidaritat sota el nom de 'ELS 4 ANTIFES DE VALÈNCIA' a la que des de TARONGES SOLIDÀRIES ens sumem.

No cal oblidar que aquest cas s'emmarca en un context on l'extrema dreta torna a estar en auge a València i que enfront de l'antifeixisme organitzat que li planta cara, ha iniciat una estratègia de judicialització que ha ocasionat que més de 20 joves antifeixistes s'enfronten a la possibilitat de poder acabar a la presó per diversos incidents amb aquesta.

Descrizione del progetto. Caratteristiche, punti di forza e peculiarità.

TARONGES SOLIDÀRIES

Com gran part dels habitants de la comarca de La Ribera venim del camp, de la terra, ni volem ni podem canviar això. Els nostres records, les nostres vivències, estan lligades al territori, al paisatge dels camps de tarongers que des de joves hem treballat seguint les passes de les persones que les treballaren abans que nosaltres. El que sí que volguérem canviar és el sistema de distribució que ens condemna a uns preus injustos, a la dependència dels grans comerços i a la desaparició d'un mode de vida amb tot el que això comporta. Per això des de fa ja 14 anys començarem amb la distribució pròpia, amb la venda directa a grups de consum i a particulars; i en aquest camí també organitzarem algunes campanyes de solidaritat amb el nostre temps i el nostre producte. Aquesta experiència enriquidora ens ha portat a plantejar-nos aquest projecte, volem passar de l'individual al col·lectiu i resignificar les nostres relacions.

Motivazione e a chi si dirige il progetto

Perquè juntes som més fortes volem teixir una xarxa de persones compromeses, amb les quals treballar diverses campanyes solidàries.

Taronges solidàries és un projecte que pretén quelcom més que vendre taronges online. Participant de les nostres campanyes podràs gaudir d'un producte ecològic, fresc, de qualitat, conreat amb estima i esforç per xicotets productors, arrelat al territori, a un preu just del què a més amb els avantatges fiscals de goteo.org et podràs desgravar la major part de la teua aportació, al mateix temps que dones suport a persones i col·lectius que necessiten de la vostra solidaritat.

Esperienza previa e team

Aquesta és la nostra primera experiència amb goteo.org. i esperem que siga la primera de moltes més.
Però no obstant tenim una experiència prèvia de 14 anys de dedicació a la distribució i venda directa de cítrics valencians.
Hem preparat algunes campanyes de solidaritat amb les que hem recollit fons per a diverses causes i col·lectius.
En el passat hem realitzat amb èxit algunes campanyes de crowdfunding.

Impegno sociale