Call di Matchfunding

Conjuntament

Barcelona
2017/2018
Programa per donar suport a l'impuls de 24 projectes de desenvolupament econòmic de proximitat i la posada en marxa d’iniciatives en els àmbits socials, educatius, agroecològics, de consum, intercanvi i cooperatius, als barris de Barcelona. Les campanyes de crowdfunding que participin d'aquesta convocatòria comptaran amb un impuls econòmic important: per cada € que la ciutadania doni als projectes, la Fundación Goteo sumarà un € més.

UN'INIZIATIVA DI

Fundación Goteo

CON EL APOYO DE:

Ajuntament de Barcelona Barcelona Activa

TERMS OF THIS CALL

 

Conjuntament és una convocatòria per l’impuls de campanyes de crowdfunding promoguda per la Fundación Goteo amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa.

En aquesta fórmula, el matchfunding, la FUNDACIÓN GOTEO participa en el programa complementant les aportacions ciutadanes, amb un efecte multiplicador, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és afavorir la posada en marxa i/o impuls de projectes vinculats al Desenvolupament Local de Proximitat, en dues modalitats temàtiques: Emprenedoria Social de Proximitat i Economies Comunitàries i Col·laboratives Procomuns.

 

Vedi il bando completo
Emprendimiento social
Economías colaborativas
City

148
draft proposals
Delle quali, l
67
sono stati presentati

46% 54%

Visualizzazione dell'influence della call

Novità